Even in de oven en genieten maar! Uniek in IJmuiden; de Smulsteen


De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 20-30 minuten, gegaard. Door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.


Tips & regels

  • 1 uur voor bereiden de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen.
  • De borg hiervoor is € 15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggeven
  • De Smulsteen niet met water en/of afwasmiddel schoonmaken! Alleen met een droge doek uitnemen

   

Bekijk hieronder onze Smulstenen. Uw bestelling kunt u zowel telefonisch als bij ons in de winkel doorgeven.

    

   

   

Wij draaien op Uw Slager